Tel. 011 32 34 31
Fax. 011 33 12 64

Allianz Global Assistance fietsverzekering

Allianz Global Assistance Fietsverzekering

Uw fiets goed en voordelig verzekerd fietsverzekering allianz zakenkantoor voets

Een dagje fietsen? Of een vakantie met de fiets? U wilt onbezorgd genieten met uw gezonde investering … en wij kunnen u hiermee helpen. Een nieuwe of tweedehands fiets, maakt niet uit, dit aanbod is voor alle fietsliefhebbers …
Het voorkomen van een diefstal, pech of schade aan uw fiets kunnen wij jammer genoeg niet maar wel kunnen wij uw financieel verlies en ongemakken beperken. Een fietsverzekering tegen diefstal, schade en pech moet niet altijd duur zijn om kwaliteit te genieten. Ontdek hier onze nieuwe fietsverzekering van Allianz Global Assistance.

Diefstal alleen of diefstal met dekking tegen schade en pech … 2 formules, u maakt de keuze!

Een diefstal in het buitenland, geen nood, u geniet een wereldwijde dekking.
Bovendien geniet u de eerste drie jaar van een waardebehoud van uw fiets en is er géén vrijstelling van toepassing (m.u.v. racefietsen en mountainbikes) zodoende kan u zeker na een diefstal van uw fiets een nieuwe aanschaffen. U kan deze diefstaldekking uitbreiden met een dekking “pechverhelping” en een waarborg tegen beschadiging. U bent dan zeker van een assistentie in de hele Benelux, zelfs tot 30 kilometer over de grens. Ook een vergoeding voor een vervangfiets bij materiële schade zit opgenomen in de dekkingen.

En wat bij een tweedehands of bestaande fiets? Uw fiets hoeft zeker niet nieuw te zijn!

U kan een tweedehands of een fiets die u al langer heeft, verzekeren. Voor vrijwel alle fietsen tot 3 jaar ouderdom kan u een verzekering afsluiten. Dus ook indien uw huidige fietsverzekering zou aflopen kan u de dekking voortzetten. De fietsverzekering van Allianz Global Assistance kan u jaarlijks onbeperkt verlengen.
Wenst u dit jaar uw fietsgenot nog onbezorgd voort te zetten, neem dan zeker contact met ons op. Wij helpen en adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden en de premies voor uw fietsverzekering.

U heeft nog vragen? Neem gerust contact op met onze specialist.

Contacteer ons

Logo-Zakenkantoor-Voets

Schrijf u in op
onze Nieuwsbrief