Tel. 011 32 34 31
Fax. 011 33 12 64

Blog

Blogtekst
Omninatuur_AG_Insurance_new
13 jun 2016

Verzeker uw wagen tegen natuurschade

/
Comments0

Ontdek onze gloednieuwe verzekering: OmniNatuur van AG Insurance

 OmniNatuur verzekering natuurschade auto

OmniNatuur van AG Insurance is een omniumverzekering die speciaal ontworpen is om de schade te dekken die is veroorzaakt door natuurkrachten. U kan deze waarborg onderschrijven als aanvulling bij de B.A. verzekering Auto van AG Insurance. Het is de minimumwaarborg die wij aanraden om de materiële schade aan een voertuig door natuurkrachten te dekken wanneer een volledige of gedeeltelijke omnium niet langer gerechtvaardigd is.

Voor wie?

U kunt OmniNatuur onderschrijven als optie op de BA verzekering van uw wagen en dit zelfs indien u geen kleine (beperkte) of volledige omnium meer heeft. Deze dekking kan voor elke wagen, ongeacht de leeftijd van de wagen.
Onder een wagen kan u verstaan: Voertuigen in de categorie Toerisme en Zaken (luxe en gemengd gebruik, Luxewagens en wagens voor gemengd gebruik, Wagens voor gemengd gebruik, Minibus, 4×4, Motorhomes) of bestelwagens.

Waarborgen en premie:

Dankzij OmniNatuur kan u de schade aan hun wagen dekken die veroorzaakt werd door natuurkrachten. OmniNatuur dekt de schade veroorzaakt door: hagel, overstromingen en rivieren die buiten hun oevers treden, storm, bliksem, vallende rotsen, aardbevingen, grondverschuivingen of –verzakkingen enz. Voor een zeer scherpe premie van slecht 5 euro/ maand kan u genieten van alle voordelen van deze verzekering.

Voordelen

 • Een volledige dekking tegen natuurkrachten
  De verzekering OmniNatuur dekt de schade aan uw voertuig veroorzaakt door natuurkrachten zoals overstromingen, storm, hagel, bliksem, maar ook door vallende rotsen, stenen of ijsblokken, grondverschuivingen of -verzakkingen, sneeuwdruk…
 • Een premie van 5 euro/maand
  Voor een zeer scherpe premie van 5 euro per maand geniet u alle troeven van deze verzekering.
 • Geen vrijstelling
  Is de motorkap van het voertuig beschadigd door hagel? Is de voorruit verbrijzeld door een boom die tijdens een storm op het voertuig is gevallen? U geniet automatisch een volledige schadevergoeding zonder vrijstelling, zelfs bij kleine schadegevallen, als u een beroep doet op één van de door AG Insurance erkende herstellers om uw wagen te laten herstellen. In het andere geval is een vrijstelling van 250 euro van toepassing.
 • Een dekking in België en in het buitenland
  De verzekering OmniNatuur geldt in België en in alle landen die op de groene kaart staan vermeld.
 • Een vervangwagen
  U kan tevens genieten van een vervangwagen als het voertuig hersteld wordt door één van de erkende herstellers bij AG Insurance. Het netwerk van de door AG Insurance erkende herstellers kan worden geraadpleegd op www.aginsurance.be.

Tarief

De premie bedraagt slechts 5 euro/ maand en is identiek voor alle onderschrijvers, ongeacht de waarde of de leeftijd van het voertuig, de leeftijd van de verzekerde, de Bonus-Malus enz.

Leave a Reply

Logo-Zakenkantoor-Voets

Schrijf u in op
onze Nieuwsbrief