Tel. 011 32 34 31
Fax. 011 33 12 64

Gloednieuwe website

website-kantoor-voets
7 apr 2015

Gloednieuwe website

/
Comments0

website-kantoor-voetsWelkom, welkom, welkom,…
Een nieuw dynamisch uitzicht voor onze website, compatibel met pc, tablet en smartphone… ook wij moeten anno 2015 evolueren met de nieuwe ontwikkelingen en trends op vlak van informatisering. En dit brengt tal van voordelen voor u mee!

EENVOUDIG GEBRUIK

U kan ons vanaf nu gemakkelijk raadplegen, waar en wanneer u ons nodig heeft.
Contactgegevens van onze medewerkers, ligging en openingsuren in een oogwenk… vanaf nu zijn wij 24 u op 24 bereikbaar. En dit naast onze gekende 24u bijstand op ons telefoonnummer 011/32.34.31.
Op deze site laten wij u periodiek kennis maken met interessante actie, weetjes, tips en tricks over bank, verzekeringen, financiële- en/of successieplanning.
U wenst ons te contacteren: u kan vanaf heden gebruik maken van ons nieuw contactformulier . Snel en handig uw specifieke vraag en onderwerp melden en aan ons doorsturen.

GEMAKKELIJKE OFFERTEAANVRAAG

Een nieuwe offerteaanvraag voor uw verzekeringen, of een inlichting aanvragen over uw bankzaken, stuur het ons door en wij nemen met u contact voor de verdere inlichtingen. Wij nemen het werk van u over!
Echter moet ook niet alles via de elektronische weg gebeuren. Wij nodigen u natuurlijk ook nog steeds graag uit op ons kantoor voor een persoonlijk gesprek met een medewerker! Of komen wij nog steeds tot bij u aan huis, wanneer het u past.

NIEUW: MAANDELIJKS BLOG-ITEM

Maandelijks zal u hier ook onze nieuwe blog ontdekken waarop u zeker uw opmerkingen en vragen kan achterlaten, en waarop wij dan graag willen reageren met een gepast antwoord. Wenst u tevens zelf een onderwerp aan te brengen staan wij zeker open voor suggesties.

NIEUWSBRIEF

Schrijf u vandaag nog in op onze driemaandelijkse nieuwsbrief. Zodoende wij u ook op belangrijke momenten inlichten over nieuwe ontwikkelingen en producten van ons kantoor.
De uitgever van deze nieuwsbrief is ook 100% vanuit ons kantoor. Uw emailadres zal zeker niet door ons aan onze partners worden doorgegeven zonder uw uitdrukkelijke toestemming.

SOCIALE MEDIA

En als dit alles nog niet genoeg is, is ons kantoor ook nog actief op de sociale media. Zakenkantoor Voets is volledig mee met zijn tijd. U kan ons terugvinden op Facebook en op Twitter.
Belangrijke veranderingen en nieuwsberichten, nieuwe blog’s alsook nieuwe acties, weetjes, tips en tricks zullen ook via deze kanalen de wereld ingezonden worden. Dus “Like” onze pagina’s en ook via de sociale media in contact met ons kantoor.

Leave a Reply

Logo-Zakenkantoor-Voets

Schrijf u in op
onze Nieuwsbrief