Tel. 011 32 34 31
Fax. 011 33 12 64

REGULARISATIEPERIODE VOOR KENTEKENPLAAT BROMFIETSEN

Info-avonden gezondheidszorg
11 jan 2016

DKV info-avond “gezondheidszorgen”

/
Comments0

Uw gezondheid… de 4 van klavertje 4.

DKV Info-avond “gezondheidszorgen”

Té belangrijk om er geen aandacht aan te besteden!

 1. Goed verzekerd naar het ziekenhuis. 
  Zoals u weet, neemt de sociale “on”zekerheid alsmaar toe. Daarom is het belangrijk de juiste keuze te maken als het gaat om een aanvullende hospitalisatiepolis gaat. Wist u trouwens dat per jaar 1 gezin op 8 met een ziekenhuisopname wordt geconfronteerd?
  Het plan “IS2000” biedt u een optimale dekking en vergoedt 100% van uw hospitalisatiekosten na tussenkomst van de mutualiteit. Tevens worden alle pre- en postkosten én de behandeling van zware ziekten eveneens vergoed. Deze waarborg biedt bovendien het gemak van de Medi-card® waarbij alle hospitalisatiekosten rechtstreeks aan het ziekenhuis worden betaald.
 2. Hebt u reeds een groepspolis via uw werkgever?
  Dan weet u ook dat, wanneer u uw werkgever verlaat:
  U voor een verderzetting naar een individueel contract je dit aan de instapleeftijd moet doen. Wij zorgen ervoor dat dit aan de huidige ouderdom kan!
  Bespaar nu reeds op de premie voor later!
 3. Zorgen voor morgen doet u best NU!
  Hebt u er reeds aan gedacht dat u ooit, ongeacht u leeftijd, door een ziekte of ongeval hulp nodig zou hebben bij de meeste eenvoudige dagelijkse behandelingen? Of later in een bejaardenhuis zal verblijven…
  We kennen de verplichte aansluiting in Vlaanderen bij een Zorgkas naar keuze. Een lovenswaardig initiatief, maar er is méér nodig, als men weet dat een zwaar hulpbehoevende jaarlijks groter bedrag zelf moet ophoesten voor de niet medische kosten. Daarom is er nu voor u de actuele aanvullende Home Care aanvullende zorgverzekering die bijkomende vergoeding voorziet waarmee u afhankelijkheid thuis of in een instelling de niet-medische kosten voor hulp kan dekken. Een must voor ieder gezin!

Dhr. SteegmansAls uw verzekeringsmakelaar zien wij het tot onze plicht u als klant goed te informeren en we hebben hiervoor onze verantwoordelijke van DKV, Dhr. Marc Steegmans (foto) gevraagd om onze klanten komen toe te lichten aangaande deze actuele punten in onze gezondheidszorgen. Hij zal u op een correcte maar ludieke wijze ons aanbod in de gezondheidzorgen presenteren.

 

Schrijf u daarom snel in op een van onze 2 eerste infoavonden aangaande gezondheidszorgen:
U heeft de keuze uit woensdag 27 januari 2016 of donderdag 18 februari 2016.

Klik hier om u in te schrijven.

Schrijf u in

U heeft nog vragen?
Neem gerust contact op met onze specialist.
Contacteer ons

Terug naar top

Leave a Reply

Logo-Zakenkantoor-Voets

Schrijf u in op
onze Nieuwsbrief